
CZ/ doba přípravy: cca 20 min
porce: 1
Suroviny:
* 10 garnátů
* 1 filet mořské štiky
* palička česneku
* 1 sušená chilli paprička
* sůl, pepř
* bobkový list
* citron
* olivový olej
Příprava:
Česnek nakrájíme na plátky a pokryjeme jím dno keramické misky. Na něj poklademe garnáty a filet mořské štiky nakrájený na menší kusy. Posolíme, popepříme, přidáme bobkový list a chilli papričku a zalijeme olivovým olejem. Vložíme do trouby předehřáté na 250 stupňů a pečeme cca 15 minut.
Kousky ryby pokapeme citronem. Podáváme s chlebem.
Pozor na spálený jazyk od horkého oleje.
Dobrou chuť!
-------------
ES/ tiempo de preparación: cca 20 min
racion: 1
Ingredientes:
* 10 gambas
* filete de merluza
* 1 cabeza de ajo
* 1 guindilla entera
* 1 laurel
* sal, pimienta
* limón
* aceite de oliva
Preparación:
Cortar los dientes de ajo a láminas y ponerlas en un cacharo de cerámica. Cubrirlo con gambas y merluza cortada en trozos pequeños. Poner sal, pimienta, un laurel y guindilla. Echar aceite de oliva. Calentar el horno a 250 grados y poner a hornearlo a cca 15 minutos.
Poner un poco de zumo de limon al pescado.
¡Ojo con el aceite caliente!
¡Que aproveche!
Žádné komentáře:
Okomentovat