Ačkoliv nejsem profesionální vyučená kuchařka, mám na vaření talent. Klasickými recepty se řídím málokdy, spíše se jimi inspiruji a vymýšlím svoje vlastní kreace, které jsem se rozhodla začít si zapisovat a uveřejňovat je. Je klidně možné, že některý z mých receptů nebude nejoriginálnější, ale je stoprocentní, že jsem jej nevyčetla v žádné kuchařce, prostě mě tak napadlo suroviny skombinovat. Přeji dobrou chuť.

Aunque no soy cocinera profesional tengo un genio cocinero. Solamente algunas veces me atengo a las recetas clásicas, más bien me sirven como inspiración para inventar mis propias recetas. He decidido empezar a apuntarlas y publicarlas. Es posible que algunas de mis recetas no será muy original pero lo que es seguro es que todas estas recetas son mis inventos…¡Que aproveche!

15. 4. 2012

Avokádová pomazánka s tuňákem / Paté de aguacate con atún

CZ/ doba přípravy: 5 min
porce: 2-3

Suroviny:
* avokádo
* konzerva tuňáka v oleji
* 1 stroužek česneku
* 4 lžíce tvarohu
* 2 rajčata
* sůl, pepř

Příprava:
Avokádo rozmačkáme a smícháme s tvarohem. Slijeme olej a přidáme tuňáka, rozmačkanou stroužku česneku a nadrobno nakrájená rajčata. Osolíme a opepříme.
Případně můžeme přidat i nakládané okurky. Podáváme s bílým pečivem.
Dobrou chuť!
-----------------
ES/ tiempo de preparación: 5 min
raciones: 2-3

Ingredientes:
* aguacate
* una lata de atún en aceite
* 1 diente de ajo
* 4 cucharas del queso fresco (quark)
* 2 tomates
* sal, pimienta

Preparación:
Aplastar el aguacate y mezclarlo con el queso fresco. Verter el aceite de la lata, triturar el ajo y picar los tomates. Todo añadir a la mezcla. Poner sal y pimienta. Mezclarlo bien. Se pueden poner unos pepinillos tambien.
¡Que aproveche!

Žádné komentáře:

Okomentovat