CZ/ doba přípravy: 5 min
porce: 2-3
Suroviny:
* avokádo
* konzerva tuňáka v oleji
* 1 stroužek česneku
* 4 lžíce tvarohu
* 2 rajčata
* sůl, pepř
Příprava:
Avokádo rozmačkáme a smícháme s tvarohem. Slijeme olej a přidáme tuňáka, rozmačkanou stroužku česneku a nadrobno nakrájená rajčata. Osolíme a opepříme.
Případně můžeme přidat i nakládané okurky. Podáváme s bílým pečivem.
Dobrou chuť!
-----------------
ES/ tiempo de preparación: 5 min
raciones: 2-3
Ingredientes:
* aguacate
* una lata de atún en aceite
* 1 diente de ajo
* 4 cucharas del queso fresco (quark)
* 2 tomates
* sal, pimienta
Preparación:
Aplastar el aguacate y mezclarlo con el queso fresco. Verter el aceite de la lata, triturar el ajo y picar los tomates. Todo añadir a la mezcla. Poner sal y pimienta. Mezclarlo bien. Se pueden poner unos pepinillos tambien.
¡Que aproveche!
Ačkoliv nejsem profesionální vyučená kuchařka, mám na vaření talent. Klasickými recepty se řídím málokdy, spíše se jimi inspiruji a vymýšlím svoje vlastní kreace, které jsem se rozhodla začít si zapisovat a uveřejňovat je. Je klidně možné, že některý z mých receptů nebude nejoriginálnější, ale je stoprocentní, že jsem jej nevyčetla v žádné kuchařce, prostě mě tak napadlo suroviny skombinovat. Přeji dobrou chuť.
Aunque no soy cocinera profesional tengo un genio cocinero. Solamente algunas veces me atengo a las recetas clásicas, más bien me sirven como inspiración para inventar mis propias recetas. He decidido empezar a apuntarlas y publicarlas. Es posible que algunas de mis recetas no será muy original pero lo que es seguro es que todas estas recetas son mis inventos…¡Que aproveche!
Aunque no soy cocinera profesional tengo un genio cocinero. Solamente algunas veces me atengo a las recetas clásicas, más bien me sirven como inspiración para inventar mis propias recetas. He decidido empezar a apuntarlas y publicarlas. Es posible que algunas de mis recetas no será muy original pero lo que es seguro es que todas estas recetas son mis inventos…¡Que aproveche!
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat