Ačkoliv nejsem profesionální vyučená kuchařka, mám na vaření talent. Klasickými recepty se řídím málokdy, spíše se jimi inspiruji a vymýšlím svoje vlastní kreace, které jsem se rozhodla začít si zapisovat a uveřejňovat je. Je klidně možné, že některý z mých receptů nebude nejoriginálnější, ale je stoprocentní, že jsem jej nevyčetla v žádné kuchařce, prostě mě tak napadlo suroviny skombinovat. Přeji dobrou chuť.

Aunque no soy cocinera profesional tengo un genio cocinero. Solamente algunas veces me atengo a las recetas clásicas, más bien me sirven como inspiración para inventar mis propias recetas. He decidido empezar a apuntarlas y publicarlas. Es posible que algunas de mis recetas no será muy original pero lo que es seguro es que todas estas recetas son mis inventos…¡Que aproveche!

7. 4. 2012

Avokádovo-tvarohová pomazánka s bagetou / Pasta de aguacate y queso fresco con pan

CZ/ doba přípravy: 10 min
       porce: 1-2

Suroviny:
* ½ měkkého avokáda
* ¼ cibule
* 2 sušená rajčata v oleji
* 4 lžíce tvarohu (0 % tuku)
* pepř
* sůl
* ½ citronu

Příprava:
Oloupeme avokádo rozmělníme jej na kaši. Přidáme tvaroh, trochu pepře. Cibuli a sušená rajčata nakrájíme nadrobno a přidáme k avokádu. Vše dobře promícháme. Pokapeme citronem a dosolíme podle chuti.
Podáváme s bagetou.

Dobrou chuť.
---------------
ES/  tiempo de preparación: 10 min
raciones: 1-2

Ingredientes:
* ½ de aguacate
* ¼ de cebolla
* 2 tomates secos (en aceite)
* 4 cucharas de queso fresco (0 % grasa)
* sal, pimienta molida
* zumo de ½ de limón

Preparación:
Pelar el aguacate y machacarlo. Añadir el queso fresco. Poner un poco de pimienta molida. Añadir la cebolla y tomate seco bien picado.Extraer medio de limon y poner sal al gusto. Mezclar bien.
!Que aproveche!   

Žádné komentáře:

Okomentovat